0

Floreti nähtiin Leijonan luolan jaksossa 14.2.

Leijonan luola on Nelosen viihdeohjelma, jossa suomalaiset yrittäjät pääsevät esittelemään ideoitaan viidelle suomalaiselle sijoittajaleijonalle, jotka etsivät vakuuttavaa bisnesideaa, johon lähteä mukaan. Kauden pääomasijoittajaraadin jäsenet ovat sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, businessenkeli Riku Asikainen, investointipankkiiri Ari Lahti sekä start-up-sijoittaja Kim Väisänen.

Oh­jel­man vii­si si­joit­ta­jaa eli lei­jo­naa ar­vi­oi­vat kun­kin lii­kei­de­an tai kek­sin­nön. Mi­kä­li lei­jo­nat nä­ki­vät ide­as­sa po­ten­ti­aa­lia, he ryh­ty­vät neu­vot­te­le­maan pro­sent­ti­o­suu­des­ta, jon­ka ha­lu­si­vat esit­te­li­jän yri­tyk­ses­tä pyy­det­tyä sum­maa vas­taan. So­pi­mus syn­tyy, mi­kä­li vä­hin­tään yk­si lei­jo­na si­joit­taa kek­si­jän ha­lu­a­man ra­ha­sum­man.

”Harvahan tuollaisessa tilanteessa tietysti ihan mukavuusalueellaan on, mutta tuote tuli esiteltyä ja se sai mukavasti näkyvyyttä! Jälkeen päin on tullut paljon positiivista palautetta. Onkin ollut mukava huomata, miten ihmiset ovat mukanaeläneet tilannetta.”

Elämme parhaillaan aikaa, jolloin inspiroidutaan taas tulevasta keväästä ja kesästä sekä sen myötä myös vihersisustamisesta – niin sisällä kuin pihallakin. Seuraavaksi onkin tarkoitus suunnata uusin inspiraatioin kohti kevättä ja kukkaloiston kulta-aikaa.

Millaiseen prässiin sitä sitten päädyttiin ja löytyikö leijonista lopulta puutarhureita? Mikäli et ole vielä nähnyt kyseistä jaksoa, pääset katsomaan sen alla olevasta Ruutu-palvelun linkistä.

Katso Leijonan luolan Floreti-jakso täältä (noin kohdasta 27.10 eteenpäin)