Floreti kukkateline – kolmella ruukunpidikkeellä

49,9551,95

Floreti kukka- ja yrttiteline – sopii kaikkiin ikkunoihin

Teleskooppirungon ansiosta Floreti on helppo asentaa ikkunaan. Valittavana on kaksi mallia ikkunan koon mukaan.  Lyhyemmässä mallissa avaimenreikien vaihteluväli on 72 – 133 cm ja pidemmässä mallissa 94 – 177 cm. Erityisesti pidemmän mallin säätövara on niin suuri, että se sopii suureen osaan ikkunoita.

Tarkista ikkunasi koko tämän mittausohjeen avulla. 

Pakkaus sisältää kolme kappaletta ruukunpidikkeitä, joiden halkaisija on 12 cm. Huomaa, että voit tilata samalla enemmänkin ruukunpidikkeitä.

Tuotetunnus (SKU): floreti-3oksalla Osasto:

TEKNISET TIEDOT

Floretin kiinnittäminen on helppoa eikä siihen tarvita voimaa tai työkaluja – ei seiniin porattavia reikiä eikä ruuveja. Floretin kasaaminen ja asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Floretin teleskooppirunko muodostuu kahdesta sisäkkäisestä alumiiniputkesta, jotka kiinnitetään ikkunapokien avaimenreikiin patentoidun kiinnitysmekanismin avulla.

Teleskooppirungon ansiosta Floreti on helppo sovittaa kaiken kokoisiin ikkunoihin. Valittavana on lyhyempi malli, jolloin avaimenreikien vaihteluväli voi olla 72-133 cm ja pidempi malli 94-177 cm. Floreti sopii yleisimpään 7×7 mm avaimenreikiin.

Pystyrunkoon kiinnitettävät tankokiinnikkeet voit asettaa haluamisellesi korkeudelle ja joko tangon vasemmalle tai oikealle puolelle. Peruspakkaukseen sisältyy kolme tankokiinnikettä, joihin kiinnitetään ruukunpidikkeet. Voit ostaa enemmänkin ruukunpidikkeitä. Ruukunpidikkeen halkaisija on 12 cm.

Pakkaus sisältää:

  • ohjeet
  • 2 kpl pystyputkia (16 ja 20 mm)
  • 3 kpl halkaisijaltaan 12 cm ruukunpidikkeitä (1 kpl 16 mm putkeen ja 2 kpl 20 mm putkeen)
  • kiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Floreti kukkateline – kolmella ruukunpidikkeellä”