Floreti – Verkkokaupan ehdot

Jos etsit tietosuojaselostettamme, sen löydät täältä

Toimitusehdot


Toimitusaika

Arvioitu toimitusaikamme on 5-7 arkipäivää, riippuen DB Schenkerin toiminnasta. DB Schenkerin noutopisteet vaihtelevat paikkakunnittain, tyypillisesti noutopisteenä voi toimia esimerkiksi R-Kioski tai K-Market.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksumme määräytyvät tilauksen ja sen myötä paketin koon mukaan seuraavasti:

1. 4,90 euroa (tilauksen loppusumman ollessa enintään 20 euroa)
2. 7,60 euroa (tilauksen loppusumman ollessa enemmän kuin 20 euroa)

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa palautettavia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi tuotteen toiseen kokoon (rungon pituus), niin otathan ensin yhteyttä info@floreti.fi. Annamme ohjeet, miten vaihdon/palautuksen kanssa toimitaan.

Mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen, ilmoitathan aina ennen palautusta, että olet palauttamassa tuotteen osoitteeseen info@floreti.fi. Palautustapauksissa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Kulua ei peritä vaihto- tai reklamaatio tilanteissa.

Huom! Mikäli tilaamasi Floreti-teline on liian pitkä, saa sen melko vaivattomasti lyhennettyä myös omin avuin sopivan mittaiseksi, mikäli käytössäsi on rautasaha.